Binance kraschar tillfälligt på grund av gatewayproblem

Ledande kryptobörs Binance kraschade i cirka en timme.

Avbrottet orsakades tydligen av en grindproblem.

Binance VD CZ planerar att ta itu med problemet mer detaljerat senare

Kryptoindustrins ledande börs Bitcoin Billionaire gick ner tillfälligt på torsdagen. I ungefär en timme var det inte möjligt att komma åt plattformen via en webbläsare eller dess mobilapplikation.

Detta orsakade mild panik bland kryptoinvesterare, även om många noterade att detta inte var den första händelsen.

Binance svarade snabbt och släppte ett uttalande som lyder:

Kryptojätten hade också åtkomstproblem när bitcoinpriset sjönk nyligen. Vid den tiden, efter den kraftiga BTC-nedgången, fanns det påståenden om att kraschen bidrog till minskningen, ett problem som naturligtvis orsakade en minipanik bland investerare.

Mer än ett fåtal Twitter-användare tog det som ett tillfälle att kritisera utbytet över upplevda ledningsfrågor och oförmågan att hantera betydande BTC-prisrörelser.

Binance är dock inte ensam om att lida av tekniska utmaningar. Till exempel den sep 2, populära amerikanska mäklarplattform Coinbase meddelade att dess sändning tjänst för olika cryptocurrencies hade gått ner.

När det gäller grundaren och VD för Binance var Changpeng Zhao (CZ) snabbt att svara på just detta avbrott. Inom loppet av en timme twittrade han att problemet var en „Gateway-fråga, teamet är på den“, och att „problemet har lösts. Webbplatsen bör återgå till det normala. ”

Han angav också planer på att ta itu med frågan mer detaljerat senare på dagen. Denna artikel kommer att uppdateras när ny information blir tillgänglig.